<-PostCategory-> // 14:30 - دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:,

راهنمای استفاده از امکان Do Not Disturb در iOS 6

 کی از امکانات جالب و کاربردی iOS 6 امکان Do Not Disturb است که جای حرف‌های بسیاری دارد. به طور کلی هدف ایجاد این امکان توسط اپل آن بوده است که فضایی را ایجاد کند تا مدیریت بر تماس‌ها و مدیریت بر دریافت‌ها آسان‌تر از گذشته شود. از اهداف دیگر شاید ایجاد برتری بر رقیبش اندروید یکی از اهداف اپل بوده است. البته این امکان در بسیاری از گوشی اندرویدی و دیگر دستگاه‌ها نیز وجود دارد اما اپل در iOS 6 امکانات ویژه‌ای را برای مدیریت این بخش اضافه کرده است که در این نوشته به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

معرفی Do Not Disturb
فرض کنید شما در ساعاتی از روز امکان پاسخگویی به پیام‌ها یا تماس‌ها را ندارید یا باید تلفن همراه خود را خاموش کنید و یا در حالت airplane قرار دهید. اما راهی آسان‌تر هم برای مدیریت بر تماس‌ها وجود دارد. شما می‌توانید با فعال کردن Do Not Disturb تعیین کنید در چه بازهٔ زمانی پیام‌ها و تماس‌های دریافتی بی صدا باشد. یعنی به عنوان مثال با زنگ شما را بیدار نکند و … به نوعی این گزینه از دوباره کاری شما در هر روز جلوگیری می‌کند. فرض کنید شما دانشجو هستید و نمی‌خواهید تلفن همراهتان سر کلاس درس زنگ بزند و همچنین حافظه خوبی برای یادآوری اینکه موبایلتان را خاموش کنید نیز ندارید. بنابراین این گزینه می‌تواند به این دغدغه شما نیز پاسخ دهد.
بنابراین با استفاده از این امکان می‌توانیم مدیریت بهتری بر روی تماس‌ها و پیام‌ها داشته باشیم. ضمناً یادآور شوم که Do Not Disturb با نصب سیستم عامل اپل بر روی آیفون، آی‌پاد و آیپد فعال و قابل استفاده است. در آی‌پاد و آیپد در واقع پیام‌ها همان ایمیل‌ها یا iMessage های دریافتی می‌باشد. البته در ادامه خواهیم دید که تنظیمات این بخش به شما یاری می‌دهد تا Do Not Disturb را سفارشی سازی کنید.
چگونه از Do Not Disturb استفاده کنیم؟
برای فعال کردن Do Not Disturb کافی است در iOS 6 خود به منوی Setting بروید که در آنجا دکمه ای برای روشن و خاموش Do Not Disturb وجود دارد.



 

اما هدف ما بررسی تنظیمات این امکان جدید است. برای دسترسی به تنظیمات مربوطه باید از منوی Setting به منوی Notifications یا همان اطلاع رسانی بروید؛ و از آنجا گزینهٔ Do Not Disturb را انتخاب کنید که همان تنظیمات می‌باشد.

در صفحه باز شده همانند تصویر بالا سه گزینه برای سفارشی سازی وجود دارد.
  1. Scheduled: گزینه اول همان طور که گفته شد محلی برای تعیین بازه زمانی فعالیت Do Not Disturb است. یعنی با On کردن دکمه آن و انتخاب گزینهٔ اضافه شده به آن تعیین می‌کنید از چه ساعتی تا چه ساعتی Do Not Disturb فعالیت داشته باشد.
  2. Allow Calls From: در گزینه دوم تعیین می‌کنید با فعال بودن Do Not Disturb کدام افراد همچنان می‌توانند با شما تماس برقرار کنند و زنگ تماس آن‌ها شما را آگاه کند. اگر آن را در حالت No One قرار دهید تمامی تماس‌ها بدون صدا خواهند بود. البته شما می‌توانید مطابق خواست خودتان تنظیمات را تغییر دهید.
  3. Repeated Calls: یک دکمه روشن و خاموش دارد که در صورت فعال بودن این امکان را می‌دهد که اگر تماسی تکراری در فاصله کمتر از 3 دقیقه تکرار شود آن را با صدای زنگ عادی به اطلاع شما برساند. به نوعی در این گزینه توجه به این نکته شده است که برخی تماس‌ها مرگ و زندگی هستند.
امیدوارم از این مطلب ساده نهایت بهره را برده باشید. در نوشته‌های بعدی سعی می‌کنیم با دیگر امکانات اضافه شده به سیستم عامل iOS 6 و چگونگی استفاده از آن‌ها شما را آشنا کنیم


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 14:27 - دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:,

تفاوت CDMA و GSM در آیفون

 شرکت اپل برای برخی از محصولاتش مانند آیفون و آیپد دو نسخهٔ متفاوت را ارائه کرده است. که به گروهی CDMA و گروهی دیگر GSM می‌گویند. اما در اصل تفاوت این دو در چیست؟ گاهی اوقات برای انتخاب ویرایش جدید سیستم عامل، نیز با دوگانگی لینک‌های CDMA و GSM روبرو می‌شویم که ما را گمراه می‌کند؛ و بعضی اوقات از روی بدشانسی نسخه ای اشتباه دانلود می‌کنیم و چون امکان نصب فراهم نمی‌شود، ساعت‌ها وقت خود را تلف کرده‌ایم. اما چگونه می‌توان CDMA بودن یا GSM بودن را تشخیص داد؟ ما در این مقاله به بررسی و پاسخ دو پرسش مطرح شده می‌پردازیم.

بررسی آیفون CDMA و GSM

شرکت اپل در هنگام ارائه محصولات آیفون خود مانند مدل 4 و 3G نسخهٔ CDMA آن‌ها را نیز به بازار ارائه کرد. در واقع منظور از CDMA همان لاک بودن آیفون است. گوشی‌هایی که لاک هستند فقط قادرند با سیم کارت‌هایی کار کنند که مربوط به شرکت‌های طرف قرارداد اپل هستند. بنابراین نسخهٔ CDMA مربوط به آیفون‌های لاک می‌باشد. البته از ابتدای ارائهٔ آیفون 4S دیگر این چند دستگی وجود ندارد. اما آن دسته از افرادی که آیفون 4 یا 3G یا 3GS دارند قطعاً برای نصب iOS 6 با این موضوع برخورد خواهند کرد.

نسخهٔ GSM دقیقاً عکس این مطلب است. به این معنا که آیفون‌های آنلاک فکتوری (قفل باز در زمان تولید) که می‌توانند با سایر اپراتورهای ارتباطی کار کنند GSM نام گرفته‌اند.

اما این موضوع در آیپدها کمی متفاوت است. از آنجا که آیپد در سه مدل WiFi و 3G و 4G عرضه شده است. بنابراین باید با توجه به مدل آن عمل کرد. به عبارت دیگر آیپدی که سیم کارت نمی‌خورد، یعنی WiFi است باید نسخهٔ WiFi سیستم عامل اپل را نصب کند. CDMA و GSM در آیپد نسخهٔ جدید دیده می‌شود که آیپد جدیدی که قابلیت پشتیبانی از سیم کارت را دارد GSM است و آیپد جدیدی که قابلیت پشتیبانی از سیم کارت را ندارد CDMA گفته می‌شود.

چگونه CDMA یا GSM بودن را تشخیص دهیم؟

با تمام توضیحاتی که داده شد شاید در کل گمراه شدیم و احساس می‌کنیم، نیازمند یک نرم افزار جانبی برای آشنایی با مدل آی دیوایس خود هستیم. اما ما قبل از این یک نرم افزار بسیار کامل برای مدیریت آی دیوایس ها را معرفی کرده‌ایم، که iTools نام داشت و شما می‌توانید از اینجا با آن نرم افزار نیز آشنایی یابید. اما ما در ادامه می‌خواهیم از iTools برای تشخیص CDMA یا GSM بودن آیفون یا آیپد استفاده کنیم.

برای این کار ابتدا نرم افزار iTools را از لینک‌های ارائه شده در مقالهٔ «مدیریت آیفون، آیپاد و آیپد با نرم افزار iTools» دانلود و با آن آشنایی کافی پیدا کنید. سپس آی دیوایس خود را به رایانه متصل کنید و صبر کنید تا نرم افزار کاملاً دستگاه شما را شناسایی کند. آنگاه در صفحه اصلی در قسمت Type مدل آی دیوایس شما مشخص خواهد شد. توجه کنید شما می‌توانید آیپدها و آیفون‌های 4 , 3G و 3GS را از این طریق شناسایی نمایید.

به عنوان نمونه آیپد فوق از نوع 4G و CDMA است. به این ترتیب دیگر در هنگام دانلود سیستم عامل با ویرایش جدید به مشکل بر نخواهید خورد و وقت ارزشمندتان را نیز تلف نمی‌کنید.


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 14:19 - دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:,

معرفی 4 افزونه فایرفاکس امنیتی برتر

 مرورگر فایرفاکس، مرورگر کاربر پسند و ویژگی‌های خوبی دارد، حدود 35% مردم از این مرورگر استفاده می‌کنند و در چند روز گذشته شاهد انتشار نسخه جدید آن یعنی Firefox 16 نیز بودیم. امروز اینترنت تنها منبع اطلاعات و سرگرمی بیشتر مردم است با این حال یکی از مشکلات کاربرها در اینترنت وجود هکرها، تروجان ها، اسپم، فیشینگ و کلاه‌برداری است امروز قصد داریم چند افزونه امنیتی را برای فایرفاکس معرفی کنیم تا وب گردان با خیالی راحت از اینترنت استفاده کنند.

 

1. استفاده خودکار از HTTPS با افزونه HTTPS Everywhere
افزونه HTTPS Everywhere که به تازگی نسخه مخصوص برای استفاده در مرورگر گوگل کروم آن نیز به صورت آزمایشی انتشار یافته است یکی از بهترین پلاگین ها برای امنیت در هنگام کار با سایت‌هایی که از HTTPS پشتیبانی می‌کنند است. حتماً در هنگام کار با GMail، توییتر و دیگر سرویس‌های معروف متوجه شده‌اید که در ابتدای آدرس به جای پروتکل HTTP پس از ورود عبارت HTTPS نوشته می‌شود. در این حال اطلاعات ارسالی و دریافتی شما به صورت رمز نگاری شده انتقال می‌یابند و امنیت اطلاعات شما تا حد زیادی افزایش می‌یابد.
اما اشتباهات تایپی و یا کلیک بر روی لینک‌هایی که به نسخه HTTP صفحات اشاره می‌کنند در بعضی از سرویس‌ها باعث می‌شود که شما از این حالت استفاده امن خارج شوید. برای جلوگیری از این امر پیشنهاد ما به شما افزونه HTTPS Everywhere است که از سایت رسمی این افزونه به آدرس https://www.eff.org/https-everywhere می‌توانید آن را بر روی مرورگر خود نصب کنید.
2. استفاده از مرجع بزرگ WOT در فایرفاکس
با وجود تروجان ها، اسپم، فیشینگ و کلاه‌برداری مختلف در سایت‌های اینترنتی به جای استفاده از سیستم خودکار شاید به نظر برسد بهتر است به نظرات دیگر کاربران نیز توجه داشته باشیم. با نصب این افزونه در مرورگر Firefox خود پس از مراجعه به هر سایتی نظر دیگر کاربران و توسعه دهندگان این سرویس را درباره آن سایت خواهید فهمید و در صورتی که در گذشته کد مخرب و یا تهدید دیگری گزارش شده باشد شما نیز از این امر با خبر می‌شوید.
دلیل معرفی این افزونه به عنوان یکی از افزونه برتر امنیتی فایرفاکس استفاده شرکت بزرگ اینترنتی از گزارشات ثبت شده در این سرویس است و البته برای دیگر مرورگر وب مانند گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر و Opera نیز نسخه سازگار آن انتشار یافته است. برای دریافت می‌توانید از صفحه Download the WOT add-on در سایت رسمی WOT استفاده کنید.
3. جلوگیری از ردیابی توسط شبکه تبلیغاتی در اینترنت Ghostery
درست است که با پیش فرض شدن قابلیت Do Not Track در نسخه قبلی فایرفاکس خیال کاربران این مرورگر وب از ردیابی توسط سرویس تبلیغاتی بزرگ در وب راحت شده است اما هنوز هم در صفحات وب اسکریپت های زیادی وجود دارند که به راحتی قادر به ردیابی کلیک‌ها و موضوعات مورد علاقه شما هستند. وظیفه افزونه Ghostery محافظت از حریم خصوصی و فعالیت‌های آنلاین شما است که برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این افزونه و دانلود آن می‌توانید به سایت رسمی آن به آدرس http://www.ghostery.com مراجعه کنید. این افزونه نیز به غیر از فایرفاکس از دیگر مرورگر وب مانند اینترنت اکسپلورر، گوگل کروم، Opera و Safari پشتیبانی می‌کند.
4. افزونه Better Privacy
این افزونه شما را در برابر سوپر کوکی‌ها (Super Cookies) که معمولاً توسط افزونه فلش در سیستم کاربران ذخیره سازی می‌شوند محافظت می‌کند. کوکی‌ها فایل‌های ذخیره شده بر روی کامپیوتر شما است که انتقال اطلاعات مثل نام کاربری، رمز عبور و تاریخ ورود به سیستم، و غیره را انجام می‌دهد. برای دریافت این افزونه می‌توانید از منبع افزونه رسمی مرورگر فایرفاکس در صفحه Better Privacy استفاده کنید.
این 4 افزونه ای که در این مقاله معرفی کردیم تنها افزونه های امنیتی فایرفاکس نیستن ولی می‌توان آن‌ها را جزء افزونه برتر و کاربردی مرورگر فایرفاکس برای امنیت بیشتر معرفی کرد. در صورتی که از دیگر افزونه امنیتی در مرورگر فایرفاکس خود استفاده می‌کنید خوشحال می‌شویم در قسمت نظرات این نوشته با دیگر بازدید کنندگان آن‌ها را به اشتراک بگذارید.


 


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 14:18 - 1 آبان 1391برچسب:,

آثار هنری عجیب و زیبا با استفاده از کتاب

آثار هنری عجیب و زیبا با استفاده از کتاب

تاکنون چندین مطلب درباره کار با کاغذ تقدیم شما شده است، در این مطلب قصد داریم، تصاویری از هنری بسیار عجیب و در عین حال زیبا از کار با کاغذ ولی این‌بار با کتاب را به شما نشان دهیم.

«گای لارامی»، هنرمند ۳۰ ساله با چسباندن مجموعه‌ای از کتاب‌های قدیمی و بدون استفاده مناظر بسیار زیبا و دل‌انگیز از طبیعت خلق کرده است. لارامی در کارهای خویش تلاش کرده است، دیوار بزرگ آمریکا، بسان دیوار بزرگ چین را طراحی کند و در این عرصه از قدرت تخیل خویش بسیار کمک گرفته است.

وی می‌گوید که مهمترین دلیل وی در روی آوردن وی به هنر طراحی بر روی کاغذ و کتاب بیان میزان فرسایش و زوال فرهنگ‌ هاست و در این ارتباط وی شیوه بسیار متفاوتی برای تبیین این پدیده انتخاب کرده است.

لارامی می‌گوید که وی با کتاب‌هایش کوه‌ها را به تصویر کشیده تا بیان کند، فرهنگ‌ها هم بسان کوه‌ ها در حال فرسایش هستند.


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 14:18 - 1 آبان 1391برچسب:,

با من بمان { قسمت پایانی }

این رمان هم تمومید !!!

با تشکر از پریسای عزیزم بابت تایپ کتاب . 

منبع : ۹۸ایا

دوستان تا یه مدتی نیستم . شاید یکی دو ماه ...

وقتی برگشتم رمان های جدید میزارم ... خدا نگهدار


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

صفحه قبل 1 ... 29 30 31 32 33 ... 43 صفحه بعد