<-PostCategory-> // 14:35 - دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:,

فعال کردن زبان فارسی در iOS 6

 یکی از خواسته های برخی از کاربران داشتن اینترفیس یا همان رابط کاربری فارسی در تلفن همراه است. که در برخی از گوشی ها این امکان وجود دارد و در برخی خیر. در این میان گوشی های هوشمند هم برای ارائه خدمات فارسی به کاربران فارسی زبان اقداماتی کرده اند. به عنوان مثال در بعضی از گوشی های اندرویدی اینترفیس فارسی، صفحه کلید فارسی و … وجود دارد. اما در آیفون چنین امکانی تا منتشر نشدن iOS 6 وجود نداشت.

iOS 5.1.1 از زبان عربی پشتیبانی می کرد اما زبان فارسی را در خود نداشت و اغلب کاربران از زبان انگلیسی استفاده می کردند. اما اپل برای کاربران فارسی زبانش اقدامی جالب انجام داده است و در نسخه جدید سیستم عاملش، iOS 6 برخی از امکانات زبان فارسی را در قسمت تنظیمات ناحیه ای گنجانده است. ما در این مقاله به آموزش فعال کردن زبان فارسی در iOS 6 خواهیم پرداخت. البته اگر هنوز آیفون و یا دیگر دستگاه اپل خود را به iOS6 بروزرسانی نکرده اید می توانید از آموزش نصب iOS 6 – نسخه نهایی و رسمی اپل استفاده کنید.
فارسی سازی iOS 6 چه قسمت هایی را شامل میشود
به دلیل نوپا بودن این طرح جدید انتظار نمی رفت که زبان کلیه ی منوهای آی دیوایس در iOS 6 به معادل فارسی تبدیل شود و این طور هم نشد. اما با فعال کردن زبان فارسی ، تمامی اعداد دستگاه شما و دفترچه تاریخ آیفون به صورت فارسی در خواهد آمد. برای واضح تر شدن این موضوع مثالی می آورم. در صفحه لاک اسکرین ساعت و تاریخ به فارسی نوشته می شود. دامنه ی ir. به دکمه ی “.” صفحه کلید شما اضافه می شود. به جای نوشتن مثلاً Monday یا Yesterday جلو پیام ها از معادل فارسی دوشنبه یا دیروز استفاده می شود و …
چگونه زبان فارسی در iOS 6 را فعال کنیم؟
مرحله اول – برای این کار همانطور که از ابتدا مطالعه کردید اگر هم اکنون دستگاه شما مجهز به iOS6 نیست باید سیستم عامل آی دیوایس خود را به iOS 6 بروزرسانی کنید که ما آموزش نصب iOS 6 را در مقاله ای برای شما کاربران عزیز به همراه لینک های دانلود ارائه دادیم.
مرحله دوم - به منوی General دستگاه خود رفته و از پایین صفحه گزینه ی International را انتخاب نمایید.


مرحله سوم - در منوی International برروی گزینه ی Region Format رفته و آن را انتخاب کنید و از میان فرمت های ارائه شده پلتفرم Persian را انتخاب کنید.

مرحله چهارم - پس از انتخاب ناحیه Persian در لیست ارائه شده ، کشور ایران را انتخاب کنید.
به این ترتیب با تغییر تنظیمات ناحیه ای دستگاه، اعداد و ساختار نمایش تقویم را به فارسی تبدیل می کنید. امیدواریم در نسخه بعدی iOS اپل زبان فارسی را به قسمت Language نیز اضافه کند، زیرا با اضافه شدن این امکان هنوز هم جای خالی این زبان و صفحه کلیدش در آیفون و سایر آی دیوایس ها خالی است.


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 14:30 - دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:,

راهنمای استفاده از امکان Do Not Disturb در iOS 6

 کی از امکانات جالب و کاربردی iOS 6 امکان Do Not Disturb است که جای حرف‌های بسیاری دارد. به طور کلی هدف ایجاد این امکان توسط اپل آن بوده است که فضایی را ایجاد کند تا مدیریت بر تماس‌ها و مدیریت بر دریافت‌ها آسان‌تر از گذشته شود. از اهداف دیگر شاید ایجاد برتری بر رقیبش اندروید یکی از اهداف اپل بوده است. البته این امکان در بسیاری از گوشی اندرویدی و دیگر دستگاه‌ها نیز وجود دارد اما اپل در iOS 6 امکانات ویژه‌ای را برای مدیریت این بخش اضافه کرده است که در این نوشته به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

معرفی Do Not Disturb
فرض کنید شما در ساعاتی از روز امکان پاسخگویی به پیام‌ها یا تماس‌ها را ندارید یا باید تلفن همراه خود را خاموش کنید و یا در حالت airplane قرار دهید. اما راهی آسان‌تر هم برای مدیریت بر تماس‌ها وجود دارد. شما می‌توانید با فعال کردن Do Not Disturb تعیین کنید در چه بازهٔ زمانی پیام‌ها و تماس‌های دریافتی بی صدا باشد. یعنی به عنوان مثال با زنگ شما را بیدار نکند و … به نوعی این گزینه از دوباره کاری شما در هر روز جلوگیری می‌کند. فرض کنید شما دانشجو هستید و نمی‌خواهید تلفن همراهتان سر کلاس درس زنگ بزند و همچنین حافظه خوبی برای یادآوری اینکه موبایلتان را خاموش کنید نیز ندارید. بنابراین این گزینه می‌تواند به این دغدغه شما نیز پاسخ دهد.
بنابراین با استفاده از این امکان می‌توانیم مدیریت بهتری بر روی تماس‌ها و پیام‌ها داشته باشیم. ضمناً یادآور شوم که Do Not Disturb با نصب سیستم عامل اپل بر روی آیفون، آی‌پاد و آیپد فعال و قابل استفاده است. در آی‌پاد و آیپد در واقع پیام‌ها همان ایمیل‌ها یا iMessage های دریافتی می‌باشد. البته در ادامه خواهیم دید که تنظیمات این بخش به شما یاری می‌دهد تا Do Not Disturb را سفارشی سازی کنید.
چگونه از Do Not Disturb استفاده کنیم؟
برای فعال کردن Do Not Disturb کافی است در iOS 6 خود به منوی Setting بروید که در آنجا دکمه ای برای روشن و خاموش Do Not Disturb وجود دارد.



 

اما هدف ما بررسی تنظیمات این امکان جدید است. برای دسترسی به تنظیمات مربوطه باید از منوی Setting به منوی Notifications یا همان اطلاع رسانی بروید؛ و از آنجا گزینهٔ Do Not Disturb را انتخاب کنید که همان تنظیمات می‌باشد.

در صفحه باز شده همانند تصویر بالا سه گزینه برای سفارشی سازی وجود دارد.
  1. Scheduled: گزینه اول همان طور که گفته شد محلی برای تعیین بازه زمانی فعالیت Do Not Disturb است. یعنی با On کردن دکمه آن و انتخاب گزینهٔ اضافه شده به آن تعیین می‌کنید از چه ساعتی تا چه ساعتی Do Not Disturb فعالیت داشته باشد.
  2. Allow Calls From: در گزینه دوم تعیین می‌کنید با فعال بودن Do Not Disturb کدام افراد همچنان می‌توانند با شما تماس برقرار کنند و زنگ تماس آن‌ها شما را آگاه کند. اگر آن را در حالت No One قرار دهید تمامی تماس‌ها بدون صدا خواهند بود. البته شما می‌توانید مطابق خواست خودتان تنظیمات را تغییر دهید.
  3. Repeated Calls: یک دکمه روشن و خاموش دارد که در صورت فعال بودن این امکان را می‌دهد که اگر تماسی تکراری در فاصله کمتر از 3 دقیقه تکرار شود آن را با صدای زنگ عادی به اطلاع شما برساند. به نوعی در این گزینه توجه به این نکته شده است که برخی تماس‌ها مرگ و زندگی هستند.
امیدوارم از این مطلب ساده نهایت بهره را برده باشید. در نوشته‌های بعدی سعی می‌کنیم با دیگر امکانات اضافه شده به سیستم عامل iOS 6 و چگونگی استفاده از آن‌ها شما را آشنا کنیم


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 14:27 - دو شنبه 1 آبان 1391برچسب:,

تفاوت CDMA و GSM در آیفون

 شرکت اپل برای برخی از محصولاتش مانند آیفون و آیپد دو نسخهٔ متفاوت را ارائه کرده است. که به گروهی CDMA و گروهی دیگر GSM می‌گویند. اما در اصل تفاوت این دو در چیست؟ گاهی اوقات برای انتخاب ویرایش جدید سیستم عامل، نیز با دوگانگی لینک‌های CDMA و GSM روبرو می‌شویم که ما را گمراه می‌کند؛ و بعضی اوقات از روی بدشانسی نسخه ای اشتباه دانلود می‌کنیم و چون امکان نصب فراهم نمی‌شود، ساعت‌ها وقت خود را تلف کرده‌ایم. اما چگونه می‌توان CDMA بودن یا GSM بودن را تشخیص داد؟ ما در این مقاله به بررسی و پاسخ دو پرسش مطرح شده می‌پردازیم.

بررسی آیفون CDMA و GSM

شرکت اپل در هنگام ارائه محصولات آیفون خود مانند مدل 4 و 3G نسخهٔ CDMA آن‌ها را نیز به بازار ارائه کرد. در واقع منظور از CDMA همان لاک بودن آیفون است. گوشی‌هایی که لاک هستند فقط قادرند با سیم کارت‌هایی کار کنند که مربوط به شرکت‌های طرف قرارداد اپل هستند. بنابراین نسخهٔ CDMA مربوط به آیفون‌های لاک می‌باشد. البته از ابتدای ارائهٔ آیفون 4S دیگر این چند دستگی وجود ندارد. اما آن دسته از افرادی که آیفون 4 یا 3G یا 3GS دارند قطعاً برای نصب iOS 6 با این موضوع برخورد خواهند کرد.

نسخهٔ GSM دقیقاً عکس این مطلب است. به این معنا که آیفون‌های آنلاک فکتوری (قفل باز در زمان تولید) که می‌توانند با سایر اپراتورهای ارتباطی کار کنند GSM نام گرفته‌اند.

اما این موضوع در آیپدها کمی متفاوت است. از آنجا که آیپد در سه مدل WiFi و 3G و 4G عرضه شده است. بنابراین باید با توجه به مدل آن عمل کرد. به عبارت دیگر آیپدی که سیم کارت نمی‌خورد، یعنی WiFi است باید نسخهٔ WiFi سیستم عامل اپل را نصب کند. CDMA و GSM در آیپد نسخهٔ جدید دیده می‌شود که آیپد جدیدی که قابلیت پشتیبانی از سیم کارت را دارد GSM است و آیپد جدیدی که قابلیت پشتیبانی از سیم کارت را ندارد CDMA گفته می‌شود.

چگونه CDMA یا GSM بودن را تشخیص دهیم؟

با تمام توضیحاتی که داده شد شاید در کل گمراه شدیم و احساس می‌کنیم، نیازمند یک نرم افزار جانبی برای آشنایی با مدل آی دیوایس خود هستیم. اما ما قبل از این یک نرم افزار بسیار کامل برای مدیریت آی دیوایس ها را معرفی کرده‌ایم، که iTools نام داشت و شما می‌توانید از اینجا با آن نرم افزار نیز آشنایی یابید. اما ما در ادامه می‌خواهیم از iTools برای تشخیص CDMA یا GSM بودن آیفون یا آیپد استفاده کنیم.

برای این کار ابتدا نرم افزار iTools را از لینک‌های ارائه شده در مقالهٔ «مدیریت آیفون، آیپاد و آیپد با نرم افزار iTools» دانلود و با آن آشنایی کافی پیدا کنید. سپس آی دیوایس خود را به رایانه متصل کنید و صبر کنید تا نرم افزار کاملاً دستگاه شما را شناسایی کند. آنگاه در صفحه اصلی در قسمت Type مدل آی دیوایس شما مشخص خواهد شد. توجه کنید شما می‌توانید آیپدها و آیفون‌های 4 , 3G و 3GS را از این طریق شناسایی نمایید.

به عنوان نمونه آیپد فوق از نوع 4G و CDMA است. به این ترتیب دیگر در هنگام دانلود سیستم عامل با ویرایش جدید به مشکل بر نخواهید خورد و وقت ارزشمندتان را نیز تلف نمی‌کنید.


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 17:38 - چهار شنبه 26 مهر 1391برچسب:,

آموزش نصب بلوتوث کرک شده آیفون AirBlueSharing

 آموزش نصب بلوتوث کرک شده آیفون AirBlueSharing




دوستان گلم با سلام.
در این تایپیک میخوام براتون آموزش نصب بلوتوث AirBlueSharing رو به صورت رایگان برای اپل بزارم که امیدوارم مفید باشه.

نکته: قابل توجه دوستان که این روش بر روی تمامی دیوایسها با ios 5.0 - 5.01 - 5.1.1 تست شده و بدون هیچ مشکلی جواب داده.

برای شروع شما به ترتیب زیر مراحل رو پیش برید:
ابتدا سورس زیر رو در سایدیا ادد کنید
ihacksrepo.com

سپس سورس زیر را ادد کنید
repo.insanelyi.com

حال پس از ادد کردن این دو سورس به ترتیب کار های زیر را انجام دهید


airblue sharing v.0.9.60 را از ihacksrepo نصب کنید.



airblue sharing ifile plugin را از insanelyi نصب کنید.



airblue sharing ifile plugin بار دیگر از ihacksrepo نصب کنید.

فایل دانلود را دانلود کرده وروی دیوایس خود نصب کنید

حالا گوشی رو ریست کنید.
تبریک میگم کار تمام شد و شما میتونین با دستگاههای دیگه با بلوتوث ارتباط داشته باشین.

نکته: تنها عیب این برنامه سرعت پایین بلوتوث هست.

 


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

<-PostCategory-> // 16:50 - چهار شنبه 26 مهر 1391برچسب:,

یک میلیارد نفر از ساکنان زمین کاربر تلفن هوشمند هستند

 

 

طبق گزارشی که امروز توسط موسسه تحقیقات و مشاوره Strategy Analytics منتشر شد، تعداد کاربران تلفن های همراه هوشمند دنیا در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ از مرز یک میلیارد نفر گذشته است. یعنی اینکه هم اکنون یک هفتم مردم دنیا از ابزارهای این چنینی بهره می برند. 

اولین اسمارت فون دنیا Nokia Communicator بود که در سال ۱۹۹۶ عرضه شد. اما رشد انفجاری تلفن های هوشمند از سال ۲۰۰۷ و با عرضه آیفون اپل آغاز شد. اسکات بیچنو تحلیلگر ارشد Strategy Analytics می گوید: «آیفون یک انقلاب در طراحی اسمارت فون بود و رشد این صنعت را به شکل چشم گیری تسریع کرد. در سه ماهه سوم ۲۰۱۱ تعداد اسمارت فون های دنیا ۷۰۸ میلیون نفر برآورد می شد. و پس از یک سال افزایش صعودی تقاضا، اکنون 1.038 میلیارد کاربر اسمارت فون در کره زمین وجود دارد.» 

این موسسه پیش بینی می کند با روند موجود، در کمتر از سه سال تعداد اسمارت فون ها دو برابر شده و به دو میلیارد دستگاه برسد. البته مدیر اجرایی این شرکت، نیل ماوستون می گوید:«هنوز ضریب نفوذ اسمارت فون ها نسیتا پایین است و بخش بزرگی از مردم جهان اسمارت فون ندارند. این حوزه هنوز جای رشد بسیار زیادی دارد. به خصوص در بازارهای رو به رشد همچون چین، هند و آفریقا می توان شاهد تغییرات بزرگی بود.» 

آیا شما هم جزو این گروه یک میلیاردی هستید؟ اسمارت فون شما چیست؟

منبع نارنجی

 


دسته بندی : <-PostCategory->
برچسب‌ها: <-TagName->

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد